Skoči na sadržaj

O nama

Deratizacija i dezinsekcija svih vrsta zgrada,spratnosti i lokacija na pojavu bubašvaba,mrava,kuhinjskih bubašvaba bubarusa,rezistentnih krevetnih stenica,buva od pasa i mačaka.Čišćenje tavana i terasa od izmeta golubova.Dezinsekcija stanova,lokala i zgrada od moljaca,komaraca,muva,smrdibuba.EFikasno otklanjanje gnezda stršljena i osa od strane sertifikovanog radnog osoblja sa minimum 5+ godina radnog iskustva.

Dezinsekcija i deratizacija zgrada u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i Srbiji.Deratizacija,dezinsekcija i dezinfekcija svih vrsta zgrada od bubašvaba,mrava,stenica,buva.Regulacija osa i stršljena.Deratizacija od pacova i miševa u podrumima preparatima najnovije generacije na bazi mumifikatora.Čišćenje i obezbeđivanje tavana i terasa od golubova i izmeta golubova.

O nama

Sajt DezinsekcijaZgrade.com namenjen prezentaciji naših usluga deratizacija,dezinsekcije,dezinfekcije i čišćenja zgrada  u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji je trenutno u izradi. Očekujemo završetak tehničkih radova na izradi ove prezentacije u narednih par dana. Hvala na strpljenju i razumevanju. Komercijala DezinsekcijaZgrade.com 061-309-23-36   Dezinsekcija i deratizacija zgrada u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i Srbiji.Deratizacija,dezinsekcija i dezinfekcija svih vrsta zgrada od bubašvaba,mrava,stenica,buva.Regulacija osa i stršljena.Deratizacija od pacova i miševa u podrumima preparatima najnovije… Pročitaj više »O nama

css.php Call Now Button